Hyvät jäsenet!!

Pandemia määrittää vieläkin tekemisiämme, mutta toivottavasti rokotukset tuovat meille suojaa ja auttaa pandemian selätyksessä. Pyrimme kuitenkin järjestämään erilaisia tilaisuuksia jäsenillemme.

Otamme myös mielellämme vastaan ideoita halutuista toiminnoista yhdistyksessämme.
Jos Sinä olet innokas tulemaan mukaan toimintaan, niin ota rohkeasti yhteyttä. Kuten aikaisemmin olemme jo tiedottaneet, tarvitsemme lisävoimia yhdistyksemme toiminnan jatkamiseen.

Me jäsenet yhdessä teemme yhdistyksen!

Aurinkoista kevättä odotellessa!    Marianne Tiainen, puheenjohtaja

________________________________________________________________________________

Tänä vuonna vietämme Läheisten teemavuotta. Järjestämme läheisille (naisille) virkistys ja hyvinvointi iltapäivän sunnuntaina 24.4.22 klo 15:00 – 18:00. Vs Relax kylpylässä.
Vähänkyröntie 61, 66500 Vähäkyrö. Mukaan mahtuu 15 henkilöä.
Mukaan omat pyyhkeet ym. uinti- ja saunatarvikkeet!
Ilmoittaudu viimeistään ti 19.4. mennessä johanna.teppo@pp.inet.fi tai soita/lähetä viesti puh. 050-4114132.   Omakuljetus/kimppakyyti! Ei muita kuluja.
__________________________________________________________________________________

Loppukesästä järjestämme Mini-Golf turnauksen jäsentemme läheisille (miehille) Vaskiluodossa, josta ilmoitamme tarkemmin seuraavassa kirjeessä, Facebook´ssa ja omilla sivuilla.
__________________________________________________________________________________

Vuosikokous pidetään  keskiviikkona 11.5.22 klo 17:00-19:00.
Paikka:
Pohyn tilat Korsholmanpuistikko 44, Vaasa, II-kerros , Vartti-neuvotteluhuone, jossa on tilaa kokoontua väljästi maskeja käyttäen.       

Käsiteltävinä asioina ovat sääntöjen määräämät vuosikokousasiat. Vuoden 2021 tilinpäätös, valitaan erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle uudet kahdeksi vuodeksi. Vahvistetaan vuoden 2023 toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä päätetään jäsenmaksun suuruus.                        
TERVETULOA!!!  Kahvitarjoilua!
_________________________________________________________________________

Yhdistys haluaa edelleen tukea jäseniä 20 € korvauksella, jos käytte esim. lääkinnällisessä jalkahoidossa tai vaikkapa kasvohoidossa. Tuki voidaan käyttää kaksi kertaa vuoden 2022 aikana.
 Vaasassa yhteistyösopimus on tehty Caramia-kauneushoitolan kanssa. Osoite: Palosaarentie 19,
65200 Vaasa.  Ajanvaraus puh. 050-348 2483. Mutta muitakin hoitoloita voi toki käyttää. Muilla paikkakunnilla toivomme, että suositte paikallista kosmetologia / lääkinnällistä jalkahoitajaa.
Postittakaa allekirjoitettu kuitti ja oma tilinumeronne os. Johanna Teppo, Vuorikatu 2-4, as. 406, 65100 Vaasa tai skannatkaa se ja lähettäkää sähköpostilla johanna.teppo@pp.inet.fi
_________________________________________________________________________

Seuraamme korona-virus tilannetta ja ilmoitamme omilla sivuillamme www.vamusi.fi tai Facebookissa mahdollisista tulevista kahvilatreffeistä ja ompeluseuroista ym. toiminnasta sekä peruuntumisista.
Toimistolla ei ole päivystystä toistaiseksi.
Uimahallilippuja voi tiedustella puhelimesta 050-4114132.

HUOM! Liiton www.muma.fi kotisivuilla on paljon tietoa sekä liiton että muiden yhdistysten toiminnasta, vertaiskursseista ja edunvalvonnasta sekä korona-virus tilanteesta. Liiton järjestämiin Digi-koulutuksiin ym. tilaisuuksiin löytyy sivuilta myös linkkejä. OLKA-Vaasan keskussairaala haulla saa tietoa sairaalan vapaaehtoistoiminnasta.

 

Hallitus  

Ps. postituskuluja säästääksemme, lähettäkää sähköposti osoitteenne sihteerille johanna.teppo@pp.inet.fi 

Sähköpostitse lähetetään vain yhdistystä koskevaa tärkeää tiedotusta ja jäsenkirjeet.