Jäsenedut 2019

Vaasan Iris-optikko tukee toimintaamme antamalla 20% alennuksen kehyksistä ja linsseistä. Jäsenkortin esittämällä saa alennukset. Tarjous koskee myös muita perheenjäseniä.

 

 

Valtakunnalliset jäsenedut: 2019

Jäsenedut

Kaikkien jäsenyhdistysten jäsenet saavat liiton jäsenedut. Jäsenmaksun yhteydessä postitetaan jäsenkortti, jossa on kuusinumeroinen jäsennumero. Jäsenkorttia näyttämällä tai jäsennumerolla saat valtakunnallisia jäsenetuja.

Kaikille jäsenille lähetetään Elinehto-Livsvillkor -lehti neljä kertaa vuodessa. Lehdestä saa tietoa tapahtumista, kuntoutuksesta, sosiaaliturvasta, sairauksista ja elinsiirroista.Jäsenyhdistykset julkaisevat omia lehtiä ja lähettävät henkilökohtaisia jäsenkirjeitä, joista saa tietoa yhdistysten tapahtumista. Muista eduista saat tietoa alueesi yhdistykseltä.

Jäsenille
  • Elinehto-lehti ilmaiseksi kotiin neljä kertaa vuodessa
  • Yhdistyksen tiedotteet ja lehdet
  • Henkilökohtaista neuvontaa ja apua edunvalvontaan ja sosiaaliturvaan liittyvissä ongelmissa
  • Liiton perhetoiminnan tapahtumat
  • Henkilökohtaista neuvontaa dialyysihoidosta matkalla
  • Valtakunnalliset jäsenedut
  • Paikalliset jäsenedut

Valtakunnalliset jäsenedut

Jäsenedut saa jäsenkortilla, jäsennumerolla tai jäsentunnuksella. Jäsenkortti on helmikuussa lähetetyn jäsenmaksun yhteydessä. Jäsennumero on myös lehden takakannen osoitetiedoissa.

CMS kuntoklubit

Uusille asiakkaille jäsenkorttia näyttämällä kaksi kuukausikorttia yhden hinnalla. Tarjous on kertaluonteinen eli voit käyttää sen eduksesi kerran.  CMS kuntoklubit ovat monipuolisia täydenpalvelun kuntoklubeja. Tarjonnassa on mm. kuntosalipalvelut, ryhmäliikunta, yksilö- ja pienryhmävalmennukset sekä erilaiset kurssimuotoiset palvelut.  Lisätietoja  CMS kuntoklubeista ja niiden sijainnista: : http://www.cmsclub.fi/cms-klubit-suomessa/

Holiday Club

Majoitus sopimushintaan - 15 % Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Kampanjatarjouksia varsinaisen jäsenedun lisäksi. Majoitusvaraukset sekä maksu Holiday Clubin verkkokaupan kautta osoitteessa www.holidayclub.fi. Varauksen yhteydessä tulee käyttää koodia: Musili15

Home Instead seniorihoiva

Tarjoaa yksilöllisiä hoivapalveluja seinioreille, jotka haluavat asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Palvelu suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Munuais- ja maksaliiton jäsenille hinta 35 euroa/tunti, tarjous koskee uusia asiakkaita. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista. Lisätietoa: https://www.homeinstead.fi/

Hotel Anna

Hotelli Anna Helsingissä osoitteessa Annankatu 1, tarjoaa majoituksen sopimushintaan - 10 % päivän hinnasta. Varaukset 09 616 621 tai info@hotelanna.fi tunnuksella MUMA.

Instru optiikka

Jäsenetutarjouksena normaalihintaiset silmälasit -30 %. Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys veloituksetta. Normaalihintaiset aurinkolasit -15 % (ei Oakley-aurinkolasit). Tarjous on voimassa Instrumentarium, Keops ja Nissen myymälöissä.

Kampaamo ja jalkaterveys Vanessa

Kampaamo ja jalkaterveys Vanessa, Arkadiankatu 10, 00100 Helsinki,  tarjoaa jäsenetuna - 25 % kaikille uusille asiakkaille tunnuksella MUMA. Kampaaja Kirsi Sinkkonen 050 4058 336 ja jalkahoitaja Sirkku Ekholm 044 3585 555.

Kauneushoitola Charmonie Spa

Kauneushoitala Charmonie Spa, Ruusulankatu 20 A 1, 00250 Helsinki, tarjoaa jäsenetuna - 10 % kaikista kasvo- ja vartalohoidoista tunnuksella MUMA.

Aikoja voi varata puhelimitse 040 7755 617, sähköpostitse charmoniespa@gmail.com sekä osoitteesta charmoniespa.fi.

Kylpylähotelli Kuntoranta

Kylpylähotelli Kuntoranta, Kuntorannantie 14, 78400 Varkaus, tarjoaa jäsenistölle vaihtuvia järjestölomia ja muita tarjouksia. Varaukset p. 017 5601 403 tai myynti@kuntoranta.fi.

Lähitapiola

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu tarjoaa jäsenille etuja mahdollisuuden kilpailuttaa omat henkilökohtaiset vakuutukset yhteyshenkilön kanssa. Ota yhteyttä yhteyshenkilöön Lotta Vaaraan (lotta.vaara@lahitapiola.fi, 040 0878 682) tai Juho Saariseen (juho.saarinen@lahitapiola.fi, 044 3646 011), niin saat alan parhaat edut käyttöösi. Lähitapiolan Omaetu jopa 17 %+S-Bonus jopa 5 %.

Pajulahti

Liikuntalomat, laji- ja teemakurssi (viikonloput),  senioreiden fiiliskursseista sekä omatoimimatkailijoiden majoitus ja palvelut - 15%.Lisätietoa:  www.pajulahti.com

 PlusTerveys Hammaslääkäriasema Fossa

Hammaslääkäriasema Fossa, Pieni Roobertinkatu 16 A, Helsinki, antaa liiton jäsenille 10 % alennuksen perushammashoidosta. Erikoislääkäreiden hoidosta neuvotellaan tapauskohtaisesti. Asemalta saa kaikki perushammaslääkäri- ja keskeiset erikoishammaslääkäripalvelut sekä suuhygienistipalvelut. Hammashoidosta saatavan Kela-osuus vähennetään jo vastaanotolla.

Silmäasema

Silmäasema myöntää alennusta normaalihintaisista silmälaseista 25 % ja aurinkolaseista 15 % sekä taittovirheleikkauksien leikkausosuudesta 10%.

Sokos hotellit

Sokos hotellit tarjoavat vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Sokos hotelleja on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla sekä Sokos hotelli Viru Tallinnassa. Varauskoodi on LIITTO2019. Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuista varauksista. Lue lisää: Liittojen vapaa-ajan etu Sokos Hotelleihin 2019 (pdf) (4.3 MB). Majoitusvaraukset: www.sokoshotels.fi

Synsam

Jäsenetuna silmälaseista - 30 %, aurinkolaseista - 25 % ja piilolinsseistä - 10 %. Edun saat jäsenkorttia näyttämällä.

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle. Liity nyt Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa: Tallink Silja erikoisliittyminen. Tarkemmat tiedot: Club_One_Jäsenetu (pdf) (85 KB)

 Viking Line

Jäsenetuja Viking Linen laivamatkoista. Varaukset netissä. Varaa paikkasi uuteen buffettiin ja saat risteilyn kaupan päälle, tarjous voimassa 21.12.2017 asti, katso lisää tästä.

Virkistyshotelli Yyteri

Kylpylähotelli Yyteri tarjoaa perushintaisesta majoituksesta majo - 20 % alennuksen. Varaukset 02 628 5300 tai info@virkistyshotelli.fi. Jäsenkortti mukaan. Jäsenetu on voimassa 1.1.-31.5.2019 ja 1.9.-22.12.2019.